Sektorska delegacija pohištvenikov in oblikovalcev na EXPO Milano

Delegacija 25 predstavnikov iz pohištvenih podjetij, oblikovalcev ter organizacij 7. oktobra odhaja na tridnevno poslovno-strokovno delegacijo na EXPO Milano 2015.

Objavljeno
29. september 2015 12.54
E. R., gospodarstvo
E. R., gospodarstvo
Ljubljana − Delegacijo organizirajo Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) in Lesarski grozd skupaj s SPIRIT Slovenija. Gre za tretjo in zadnjo letošnjo tovrstno delegacijo.

Za udeležence delegacije je pripravljen pester program, ki vsebuje poleg poslovnega srečanja B2B z italijanskimi agenti, podjetji in oblikovalci/arhitekti ter ogleda svetovne razstave EXPO tudi VIP srečanje s predstavniki gospodarske diplomacije na slovenskem paviljonu. Delegacijo bo spremljala tudi močna zasedba s treh ministrstev.

V delegaciji sodelujejo Donar, d. o. o., kot proizvajalec pisarniških stolov in oblazinjenega pohištva, Gonzaga-Pro, d. o. o., kot proizvajalec pisarniškega pohištva, Alples, d. d., kot proizvajalec pohištva za vse bivalne prostore, Mizarstvo Bolčič, s. p., kot proizvajalec inovativnega in kakovostnega pohištva in masivnega lesa, Melu, d. o. o., kot proizvajalec vrat, Fimago, d. o. o., kot agencija za podporo podjetjem na italijanskem trgu, Vitalife Agencija kot ponudnik storitev s področja poslovnega svetovanja in oblikovalec Peter Štrukelj. Delegacijo zaokrožujejo predstavniki RIC Pokolpje, RC Kočevje Ribnica in predstavniki MGRT, MKGP, GZS ter Lesarski grozd.