Slovenska podjetja med vodilnimi inovatorji v regiji

Na Ključu do rešitev bodo številna podjetja iz Slovenije predstavila dobre prakse s področja najnaprednejših IT in poslovnih rešitev

Objavljeno
02. oktober 2013 15.52
ace*KRISTALNA PALAČA
Delo.si
Delo.si

Udeležence letošnjega Ključa do rešitev, že tradicionalne konference IBM, ki bo konec oktobra v Portorožu, čaka bogat nabor najnovejši poslovnih in IT rešitev, veliko pozornosti pa organizatorji namenjajo tudi predstavitvi primerov dobrih praks iz različnih industrij.

Gre za rešitve, ki so že vpeljane, ki delujejo in slovenskim podjetjem zagotavljajo optimizacijo poslovanja, s katero dosegajo boljše poslovne rezultate. V Portorožu bodo tako svoje projekte predstavljali Mercator, Elektro Ljubljana, BTC, ZZZS, ZPIZ, Iskratel in drugi.

BTC: optimizacija stroškov upravljanja in energetskih bilanc vseh stavb

Ob veliki rasti poslovanja se je družba BTC soočila z novimi izzivi, in sicer kako učinkovito upravljati večnajemniške zgradbe na različnih lokacijah ter optimizirati stroške upravljanja in energetskih bilanc vseh stavb. Iskali so rešitev za celovito upravljanje storitev in sredstev, portfelja nepremičnin, investicijskih projektov, prostora ter upravljanja energije in okolja. S pomočjo IBM-ove tehnologije so izboljšali ključne vidike poslovanja, kot so sistematizacija vzdrževanja, zagotavljanje varnosti pri delu, spremljanje rabe energentov, vode, odpadkov ipd.