Slovenski Xlab v partnerstvo s podjetjem AVG Technologies

Slovensko informacijsko tehnološko podjetje Xlab je sklenilo partnerstvo s češkim podjetjem AVG Technologies.

Objavljeno
17. september 2015 12.29
E. R., gospodarstvo, STA
E. R., gospodarstvo, STA
Ljubljana − Slovensko informacijsko tehnološko podjetje Xlab je sklenilo partnerstvo z enim vodilnih ponudnikov računalniških protivirusnih rešitev na svetu, ki jih uporablja več kot 200 milijonov uporabnikov po svetu.

AVG Technologies je tako na globalni trg poslal novo različico svojega produkta za poslovne uporabnike AVG Business Managed Workplace 9.2 z integrirano rešitvijo ISL Online za oddaljeni dostop in nadzor računalnikov, ki jo razvija Xlab, so sporočili iz slovenske družbe.

»Pogovore z AVG Technologies smo začeli letos spomladi. Iskali so zanesljivo rešitev za dostop in nadzor oddaljenih računalnikov, ki izpolnjuje njihove stroge varnostne standarde. Po začetnih dogovorih in testiranjih so se odločili za našo programsko opremo ISL Online in poleti začeli integracijo,« je pojasnil direktor Xlaba Jure Pompe.

Od partnerstva s podjetjem AVG Technologies si obetajo povečanje števila uporabnikov, dvig prepoznavnosti na globalni ravni in še večjo verodostojnost izdelkov ISL Online, kar bi lahko odprlo nove poslovne priložnosti, predvsem v ZDA in Kanadi.