Spar z Izimobilom

Ponudnik predplačniških storitev mobilne telefonije Izimobil in trgovska družba Spar sta sklenila dogovor o dolgoročnem poslovnem sodelovanju na področju predplačniške mobilne telefonije.

Objavljeno
29. januar 2007 15.00
Igor Mervič, generalni direktor slovenskega Spara
Ljubljana - Ponudnik predplačniških storitev mobilne telefonije Izimobil in trgovska družba Spar sta sklenila dogovor o dolgoročnem poslovnem sodelovanju na področju predplačniške mobilne telefonije, v okviru katerega sta za uporabnike Izimobila in kupce Spara že oblikovala poseben predplačniški paket. Tako imenovani Spar izipaket prinaša mobilne storitve Izimobila in dodatne ugodnosti za Sparove zveste kupce, so v današnjem skupnem sporočilu za javnost zapisali v družbah.

Družbi bosta s prodajo svojih predplačniških paketov na blagajnah trgovin Spar in Interspar začeli v sredo, hkrati pa bodo v trgovinah družbe Spar uporabnikom storitev družbe Izimobil, ki jih je že prek 35.000, ponujali tudi bone za polnjenje svojega predplačniškega računa.

Spar se je s ponudbo predplačniških paketov na trgu mobilne telefonije tako pridružil družbi Mercator, ki je v dogovoru z družbo Simobilom s trženjem svojih paketov M mobil začela avgusta lani.