Steklarna Rogaška vstopila v elitno družbo

Steklarna Rogaška je konec preteklega tedna postala članica prestižne družbe, kluba American Academy of Hospitality Sciences (AAHS), na čelu katerega je znani ameriški milijarder Donald Trump.

Objavljeno
16. januar 2007 10.44
Najbolj vroči ameriški par ta hip - Donald Trump in Melanija Knavs
Rogaška Slatina - Steklarna Rogaška je konec preteklega tedna postala članica prestižne družbe, kluba American Academy of Hospitality Sciences (AAHS), na čelu katerega je znani ameriški milijarder Donald Trump, sicer mož Slovenke Melanije Knauss. Plaketo Five Star Diamond Award je predsedniku uprave Steklarne Rogaška Robertu Ličnu v nedeljo slovesno predal pooblaščeni član AAHS Vladimir Kraljević, so sporočilli iz Steklarne Rogaška.

Unikatnost, prestiž in visoke cene

Družba iz Rogaške Slatine je s članstvom v omenjeni akademiji, v katerem je edina iz Slovenije in tega dela Evrope, vstopila v vrh svetovne visoke družbe, saj večina premožnih in slavnih ljudi na svetu kupuje storitve in izdelke, katerih kakovost priporoča AAHS. Kot so zapisali v steklarni, so ponosni, da se bodo z lastno blagovno znamko in svojimi kristalnimi umetninami lahko predstavili tako zahtevnim kupcem, kot so člani akademije.

"Jasno je, da se naša družba želi prepozicionirati na najvišjo raven in vstop v ta elitni klub je začetek prizadevanj v tej smeri. Hkrati gre tudi za priznanje in potrditev, da smo na pravi poti intenzivnega razvoja in pozicioniranja lastne blagovne znamke, ki se navezuje na skoraj 350-letno tradicijo," je ob prejemu plakete dejal prvi mož Steklarne Rogaška Robert Ličen in dodal, da bo njihov naslednji korak v utrditvi blagovne znamke "Rogaška 1665" odprtje prestižne trgovine v centru Ljubljane, pozneje pa tudi v Mariboru.

Vladimir Kraljević je dolgoletni prijatelj Donalda Trumpa in kot pooblaščeni član AAHS lahko predlaga novega člana, ki pa mora zadovoljiti stroge kriterije akademije. Poleg tega je Kraljević tudi lastnik licence za izbor Miss Universe Hrvaške, zato sta bili ob predaji plakete prisotni tudi obe aktualni Miss Universe Slovenije in Hrvaške ter tudi vse kandidatke za letošnji izbor Miss Universe Hrvaške.