Zavodi za zaposlovanje vabijo na dan odprtih vrat

Na dnevu odprtih vrat se lahko kdorkoli seznani s ponudbo, aktualnimi programi in delovanjem Zavoda RS za zaposlovanje.

Objavljeno
02. oktober 2014 14.59
Ljubljana 4.3.2013, zavod za zaposlovanje foto: Tomi Lombar
Je. G., Delo.si
Je. G., Delo.si
Ljubljana − Pod sloganom Spoznajte nas, tukaj smo za vas bo 23. oktobra na vseh lokacijah ZRSZ (uradi, območne službe, centralna služba, točka za migrante ...) potekal dan odprtih vrat, so sporočili iz zavoda.

Zavod RS za zaposlovanje bo od 9. do 14. ure odprl svoja vrata ter poskrbel za pestro in dinamično vzdušje. Povabljeni so brezposelni, delodajalci in vsi tisti, ki jih zanimajo storitve, projekti, organiziranost in delovanje zavoda. Izvedeli bodo lahko kaj več o svetovalnih procesih, kariernih središčih, pisarnah za delodajalce, aktualnih programih aktivne politike zaposlovanja ter iz prve roke pridobili informacije o priložnostih sodelovanja z zavodom, so pojasnili v vabilu.

Potekali bodo še tako imenovani hitri zmenki, na katerih se bosta v kratkem času poskušala delodajalec in brezposelna oseba oziroma iskalec zaposlitve čim bolje spoznati, se predstaviti ter se morebiti dogovoriti za daljši in podrobnejši zaposlitveni razgovor. Vsaka lokacija bo pripravila svoj program, mogoče ga bo dobiti na spletni strani ZRSZ.