Za prostore Kada se zanimajo štirje ponudniki

Na razpis Kada za prodajo prostorov v ljubljanskem Nebotičniku je posebna komisija prejela štiri nove ponudbe, ki jih bo proučila, nato pa sprejela odločitev o nadaljnjih prodajnih aktivnostih.

Objavljeno
05. april 2007 19.41
Za prostore Kada v ljubljanskem Nebotičniku se zanimajo štirje ponudniki
Ljubljana - Na razpis Kapitalske družbe (Kad) za prodajo prostorov v ljubljanskem Nebotičniku je posebna komisija prejela izboljšane ponudbe. Štirje ponudniki so poslali nove ponudbe, eden pa je od ponudbe odstopil, so sporočili iz Kada.

Komisija bo po proučitvi izboljšanih ponudb sprejela odločitev o nadaljnjih prodajnih aktivnostih. Vse prodajne aktivnosti bodo strokovno izpeljane, vsem udeležencem v postopku pa bo zagotovljena preglednost, predvsem pa enakopravno obravnavanje, poudarjajo v Kad.

Kot je znano, je Kad 22. marca v postopku javnega zbiranja ponudb za nakup prostorov v objektu Nebotičnik v Ljubljani prejela ponudbe petih ponudnikov. Strokovne službe so pregledale vse ponudbe ter sprejele odločitev o nadaljevanju prodajnih aktivnosti. Vsem ponudnikom je bilo 27. marca poslano povabilo za izboljšanje oddanih ponudb.