Angelinin četrti bo Vietnamec

31-letno ameriško zvezdnico, ki je vlogo za posvojitev vložila kot mati samohranilka, pričakujejo v Vietnamu, kjer bo v četrtek posvojila tri in pol leta starega dečka.

Objavljeno
14. marec 2007 13.44
Hošiminh - Ameriško zvezdnico Angelino Jolie danes pričakujejo v Vietnamu, kjer bo v četrtek posvojila dečka. Po končanem postopku posvojitve pred vietnamskimi uradniki, ki so v tem primeru pospešili sicer šest mesecev trajajoč postopek, bodo posvojitev proučili še ameriški konzularni uradniki, ki morajo otroku izdati potni list. Če bo šlo vse po načrtih, bo Angelina za konec tedna domov pripeljala že tretjega posvojenega otroka.

Deček, ki so ga starši po rojstvu zapustili, je doslej živel v sirotišnici Tan Bin na obrobju mesta Hošiminh, kjer je Angelina novembra lani v igri z otroki preživela tudi praznike ob zahvalnem dnevu. Kot pravijo v sirotišnici, naj bi bil fantek star tri in pol let, zdrav in prijazen, a malo sramežljiv, rad pa igra nogomet. Angelina in njen partner, igralec Brad Pitt otroka nista izbrala sama, ampak na priporočilo sirotišnice, kar je sicer v navadi pri postopkih posvojitve, je še povedal direktor sirotišnice Nguyen Van Trung.

31-letna Angelina je vlogo za posvojitev vložila kot mati samohranilka, saj s partnerjem Bradom Pittom, nista poročena, vietnamski zakoni pa ne dovoljujejo posvojitve neporočenim parom. Angelina in Brad imata sicer že tri otroke: posvojenega petletnega Maddoxa iz Kambodže in dveletno Zaharo iz Etiopije ter hčerko Shiloh, ki jo je Angelina povila maja lani.