Anna Nicole Smith končno počiva v miru

Na Bahamih so 22 dni po nenadni smrti v hotelu na Floridi in po dolgotrajnem boju za njeno posestvo in telo, končno pokopali Anno Nicole Smith.

Objavljeno
03. marec 2007 14.00
Anne Nicole Smith
Los Angeles - Na Bahamih so 22 dni po nenadni smrti v hotelu na Floridi in po dolgotrajnem boju za njeno posestvo in telo, končno pokopali Anno Nicole Smith, nekdanjo slačipunco, Playboyevo zajčico, televizijsko zvezdo in vdovo naftnega milijonarja Howarda Marshalla. Pogreb, ki je bil v cerkvi na otoku, kjer je pred pol leta rodila hčer Dannielynn in kjer je umrl njen 20-letni sin Daniel, je bil - kljub temu, da je šlo za pogreb - pravi spektakel.

Množice ljudi, ki so hotele pospremiti Smithovo na njeni zadnji poti, so se zbrale ob cesti, ki vodi od letališča do baptistične cerkve Mount Horeb. Tam se je na pogrebni slovesnosti zbralo okoli 300 prijateljev in sorodnikov.

Anna Nicole je bila na svoji zadnji poti oblečena v roza obleko, na kateri je bila všita podoba srca, kar naj bi ponazarjalo, da je umrla zaradi strtega srca. Nosila je tudi tiaro, v rokah pa je držala žaro s pepelom svojega pokojnega moža Howarda Marshalla, s katerim se je poročila leta 1994, ko je bil star 89, ona pa 26 let.

Smithovo na pogreb pripeljali s privatnim letalom

Telo Smithove so na pogreb pripeljali s privatnim letalom iz mrtvašnice na Floridi, kjer so ga hranili dokler se niso končale sodne razprtije Anninih sorodnikov glede mesta pogreba. Na letalu je bila tudi njena odtujena mati Virgie Arthur, ki je sicer nasprotovala njenemu pogrebu na Bahamih.

Še vedno pa se nadaljuje boj za skrbništvo nad Annino hčerko Dannielynn, kar pa ni presenetljivo, saj bo Dannielynn, če sodišče ugodi zahtevam njene pokojne matere, podedovala polovico 1,6 milijarde ameriških dolarjev vrednega posestva Howarda Marshalla.

Za skrbništvo nad malo Dannielynn se sicer borijo Virgie Arthur, zadnji ljubimec Smithove in uradni oče Dannielynn, Howard Stern, pa tudi nekdanji ljubimec Smithove, fotograf in domnevno pravi oče Dannielynn, Larry Birkhead.