Anne Nicole Smith na DVD-ju

Pokojna slačipunca in televizijska zvezdnica Anne Nicole Smith je pred smrtjo posnela znanstveno-fantastično komedijo, v kateri se namerno norčuje iz svoje podobe seksi zajčice.

Objavljeno
14. februar 2007 11.32
Vzrok smrti Smithove še ni znan
Los Angeles - Pokojna slačipunca in televizijska zvezdnica Anne Nicole Smith je pred smrtjo posnela znanstveno-fantastično komedijo "Illegal Aliens", ki bo izšla na DVD-ju maja letos.

MTV bo izdal zadnji film z Anne Nicole Smith

V filmu, ki ga bo distributiral MTV, Smithova igra eno izmed treh nezaželenih tujk. ki se spremenijo v super vroča dekleta ter odidejo na Zemljo, da bi jo rešile pred silami zla.

Tiskovni predstavnik MTV Ed Baran je film, ki je bil posnet septembra 2005 v Vermontu, Los Angelesu in New Yorku, ocenil kot zabaven nizkoproproračunski film, ki naj ne bi ciljal na kakšno izmed filmskih nagrad. Anna Nicole Smith igra vlogo seksi Lucy. Karakter njenega lika najbolje opredeljuje stavek: "S kom moram spati, da bom dobila vlogo v tem filmu."

V filmu se norčuje sama iz sebe in tako najbolje prikaže, da je več kot le neumna Playbojeva zajčica, kot so jo navadno prikazovali mediji, meni predstavnik MTV Baran.

Filmska kariera Anne Nicole Smith

Smithova in njen dvajset letni sin Daniel, ki je umrl lansko leto, nekaj dni po tem, ko je Nicole rodila svojo hčerko, sta vložila v film svoj denar, Nicole pa je sodelovala tudi pri pisanju scenarija za svojo vlogo.

Smithova je pred tem že igrala v nekaj filmih, v zadnjem času pa je nastopala v lastni realistični televizijski seriji "The Anna Nicole Smith Show", ki je prikazovala njeno vsakdanje življenje.