Armin van Buuren prihaja v Ljubljano

V petek, 23. oktobra se nam obeta odličen večer elektronske glasbe. V Halo Tivoli pride sam Armin van Buuren, trenutno najpopularnejši DJ na svetu, ki je najavil, da bo ob svojem prvem prihodu v Slovenijo naredil nepozaben party.

Objavljeno
21. oktober 2009 15.52
An.S.
An.S.
Armin van Buuren velja za enega najbolj popularnih didžejev na svetu. Kar dvakrat zapored ga je priznana revija DJ Mag proglasila za najboljšega didžeja na svetu, prav tako pa se mu tudi letos, že tretjič zapored, obeta osvojitev tega naslova. V septembru leta 2008 je bil prvič proglašen za najboljšega trance didžeja na Ibizi, kjer je premagal celo imena kot so Tiësto, Ferry Corsten in Paul Van Dyk.

Ob svojem prvem prihodu v Slovenijo je obljubil nepozaben party, kar mu bo zagotovo uspelo tudi zaradi Godskitchen BoomBox-a, najnovejše vizualne mega konstrukcije s 150m2 video površinami, ki jo bodo dopolnjevali še barvni laser show, 150 robotiziranih svetlobnih luči, 200.000W Martin Audio zvočne moči, posebni efekti in vizualizacije in polno plesišče navdušencev Armina, spektakla in dobre elektornske glasbe.


Ob ekskluzivnem 3-urnem setu, ki ga bo pripravil Armin Van Buuren bodo temperaturo v Hali Tivoli dvigali še Rank1, nizozemski dvojec, ki je v letošnji Trance Energy zaznamoval s himno L.E.D. There Be Light, Američan Blake Jarell, varovanec Armade Music ter Dean Deen iz Slovenije.

Za tiste, ki se bodo želeli izogniti gneči se bodo vrata na prizorišče odprla že ob 20.30. uri, sama prireditev pa se bo zaključila ob 5.00 zjutraj. Če še nimate karte, lahko kupite le še vstopnico za tribuno (vzhod in zahod) po ceni 29€.

Organizatorji so se potrudili in nazorno pokazali, kaj nas čaka, kakšno bo prizorišče in kako bo dogodek spremljati s tribun s stoli.