Bo Danyl Johnson uspešnejši od Susan Boyle?

Posnetek nastopa Danyla Johnsona iz prve avdicije oddaje X Factor, ki se je začela v soboto, so si gledalci na YouTube pogledali več kot milijon krat.

Objavljeno
26. avgust 2009 20.40
Ti. Kr.
Ti. Kr.
London - Zvezda prve avdicije angleške oddaje X-Factor, ki se je začela v soboto, je zagotovo 27 letni učitelj Danyl Johnson. Mnogi namreč že stavijo, da bo zmagovalec.

Z nastopom in izvedbo pesmi With a Little Help From My Friends si je prislužil stoječe ovacije s strani občinstva in porote. Simon Cowell je v komentarju nastopa povedal: "Nalogo porotnika opravljam že 8 oziroma 9 let in to je bil najboljši nastop v prvih avdicijah, ki sem ga do sedaj slišal."

Tudi ženski del porote je bil nad njegovim nastopom navdušen. Cheryl Cole: "Rojen si za nastopanje", medtem ko je Dannii Minogue ob tem dejala: "Kar nekaj ljudi si želi iti nazaj v šolo samo zaradi tebe."


Danyla mnogi že primerjajo s Susan Boyle z oddaje Britan's Got Talent in celo napovedujejo, da bi lahko bil njen naslednjih. A pot do tja je še dolga - nastop Boylove je namreč na You Tubu zabeležil skoraj 200 milijonov klikov.

Johnsonu napovedujejo svetlo prihodnost tudi v ZDA. Bil je že povabljen v popularen jutranji program The Today Show.


Učitelj plesa iz mesta Reading si je pred časom že zamenjal svoj priimek - Johnson naj bi bil po njegevem mnenju primernejši za nekoga, ki se pojavlja na odrih. Pred tem se je pisal McCubbin.

Posnetek njegovega nastopa si lahko ogledate na YouTube.