Britney Spears na robu živčnega zloma?

Mediji ugibajo ali je pop zvezdnica Britney Spears, ki si je pred objektivi paparacov obrila glavo, doživela živčni zlom. Kodre zvezdnice, ki so ostali v frizerskem salonu bodo prodali.

Objavljeno
19. februar 2007 20.15
Gologlava Britney
Los Angeles - Ameriška zvezdnica Britney Spears je minuli konec tedna šokirala medije in oboževalce s tem, ko si je le nekaj dni po nenadnem odhodu iz klinike za zdravljenje odvisnosti do golega obrila glavo. Ko ji presenečena frizerka v salonu ni hotela ostriči njenih lepih dolgih las, je pevka pred očmi paparacov kar sama vzela v roke škarje in odrezala svoj okras. Mediji zdaj ugibajo, ali je pri 25 letih že dvakrat poročena Britney na robu živčnega zloma.

"O moj bog. Vse sem obrila. Mama bo tako jezna name," je dejala Britney osupli frizerki v preprostem nizkocenovnem salonu, kjer se ni strigla še nikoli. Njeni dolgi kodri so po pevkinem odhodu ostali v salonu, saj jih sama ni hotela. Zdaj jih bodo najverjetneje prodali na dražbi, izkupiček pa podarili v dobrodelne namene, je povedal lastnik frizerskega salona JT Tognozzi. Po neobičajnem striženju si je mati dveh malih otrok omislila še dve novi tetovaži.

Britney Spears je med zvezde poletela leta 1999 s hitom "Baby One More Time" in od tedaj prodala preko 70 milijonov albumov. Po poroki s plesalcem Kevinom Federlinom, ki je oče njenih dveh sinov, je za dve leti odložila svojo glasbeno kariero. Po ločitvi novembra lani pa menda uživa divje nočno življenje v New Yorku, Los Angelesu, Miamiju in Las Vegasu.