Britney zapustila rehabilitacijo

Pop pevka Britney Spears je po enem mesecu zapustila rehabilitacijski center v Malibuju, kjer naj bi uspešno opravila program odvajanja od alkohola in drog.

Objavljeno
21. marec 2007 11.04
Gologlava Britney
Los Angeles - Pop pevka Britney Spears je po enem mesecu zapustila rehabilitacijski center v Malibuju. Njen menedžer je sporočil, da je uspešno opravila program odvajanja od alkohola in drog. Medije je ob tem pozval, naj spoštujejo tako Britneyjino kot tudi zasebnost njene družine in prijateljev.

25-letni zvezdnica je po bizarnem obnašanju z britjem glave, tetovažo in vzkipljivostjo v javnosti 22. februarja vstopila v program za odvajanje. Njeno obnašanje in dejanja so po novembrski ločitvi od raperja Kevina Federlinea polnila revije.

Spearsova in 29-letni Federline imata skupno skrbništvo nad sinovoma, šestmesečnim Jaydenom Jamesom in 18-mesečnim Seanom Prestonom. Oče in otroka sta Britney po poročilih medijev obiskovala med zdravljenjem. Britney ni razkrila, zakaj je poiskala pomoč ravno na malibujski kliniki, ki ponuja detoksikacijo, svetovanje in program v 12 korakih ter za 30-dnevno zdravljenje zaračuna 48 tisoč dolarjev.