Casey Johnson umrla v hiši, polni podgan

Casey Johnson, dedinja farmacevtske družbe Johnson & Johnson, ki je zaradi neznanega vzroka umrla v ponedeljek, je živela v zanemarjeni najeti hiši, nastlani s smetmi, brez elektrike in bazenom, polnim podgan.

Objavljeno
08. januar 2010 12.21
Ti. K.
Ti. K.
Casey Johnson, dedinja farmacevtske družbe Johnson & Johnson je umrla v zanemarjeni najeti hiši, nastlani s smetmi, brez elektrike in bazenom, polnim podgan.

Johnsonova, zaročenka Tile Tequile, je v starosti 30 let, umrla v ponedeljek zaradi še nepojasnjenega vzroka. Mediji poročajo, da je svojega porsheja skrivala v garaži, saj so ga ji hoteli upniki zaseči.Podrobnosti iz zadnjih dni njenega življenja so pricurljale v javnost, ko je eden izmed njenih prijateljev primerjal njeno hišo v Los Angelesu s propajočo vilo Grey Gardens iz filma iz leta 1975. Časopisu New York Post je povedal, da je bila povsod po hiši umazana posoda in gnijoča hrana. Zidovi so popisani z grafiti, bazen izgleda kot močvirje. 


Tudi njen sosed po njeni smrti pripoveduje o čudnih obiskih ob vseh mogočih urah.


Johnsonova, ki je bila diabetičarka, si je morala vbrizgavati inzulin, čemur pa se je njeno telo začelo upirati. Po obdukciji v torek še niso mogli določiti vzroka smrti. Verjetno bo ta znan po toksikoloških testih, ki pa bodo znani šele čez kakšen mesec. Njeno truplo bodo prepeljali v New York, kjer jo bodo pokopali v ožjem družinskem krogu.