Elvis Jackson kmalu v Ljubljani

V sredo, 9. decembra, bo ob 21. uri, v Kinu Šiška, v Ljubljani koncert primorske punk glasbene skupine, ki bodo zaigrali glasbene želje svojih obeževalcev.

Objavljeno
10. november 2009 20.09
Anna Omarczyk
Anna Omarczyk
Kino Šiška ponuja 9. decembra, ob 21. uri koncert Elvisa Jacksona primorske punk glasbene skupine. Doslej je izdala štiri albume in že 10 let igra po odrih širom Slovenije in Evrope. Njihov glasbeni slog zajema od skaja, punka, hardcore punka do reggaeja in metala.
Delujejo v postavi: David Kovšca Buda (vokal), Boštjan BeltramBerto (kitara), Erik MakucSlavc (bas kitara), Marko Soršak (bobni) Emir Beširevič (mešalec zvoka). Elvis Jackson si želijo zelo uspešno sezono 2009 skleniti in proslaviti v družbi največjih privržencev skupine. Zasedba se je odločila, da bodo vsem poslušalcem pripravili resnično poseben koncertni dogodek. K sodelovanju pri sestavi programa (set liste) ste vabljeni vsi fani in privrženci skupine. Na posebni spletni podstrani: http://www.elvisjackson.com/glasovanje_kino_siska.php lahko do konca novembra 2009 izbirate med pesmimi iz prvih dveh izdaj Elvisov Move Your Feet It's One O'clock (RnR Rec) in Go Home And Practice (RnR Rec), upoštevali pa bodo namig tudi za pesmi iz predzadnjega in zadnjega albuma.
»Ideja se nam je porodila, ker smo si želeli v novem koncertnem prostoru, vsem, ki se bodo koncerta udeležili, ponuditi nekaj drugačnega in da so pri tem tudi oni protagonisti. Za nas je bil vedno pomemben stik z našimi poslušalci in nič ni lepšega, kot da nadvse uspešno sezono proslavimo v prijetnem ambientu in v sodelovanju z vsemi, ki jim naša skupina nekaj pomeni. Nismo se želeli ponavljati, čas je, da novi poslušalci bolje spoznajo tudi prva dva albuma, katerima se zadnje čase zaradi promocije nove izdaje nismo uspeli enakovredno posvetiti,« so ob priložnosti povedali člani skupine Elvis Jackson.