Film bo v kinih le dva tedna

Načrtovani film o Michaelu Jacksonu z naslovom "Michael Jackson this is it" bodo po svetu vrteli predvidoma dva tedna. Iz studiev Sony Pictures Entertainment so sporočili, da bo film v kinih z 28. oktobrom.

Objavljeno
22. avgust 2009 09.35
Ta.R./STA
Ta.R./STA
Los Angeles - Načrtovani film o Michaelu Jacksonu z naslovom "Michael Jackson this is it" bodo po svetu vrteli predvidoma dva tedna. Iz studiev Sony Pictures Entertainment so sporočili, da bo film v kinih z 28. oktobrom.

Studio je torej v četrtek potrdil medijske napovedi, da je režijo prevzel Kenny Ortega, znan po filmu High School Musical. Ortega je bil v igri tudi za režijo Jacksonovih koncertov v Londonu, s katerimi se je pevec nameraval julija vrniti na glasbene odre.

V začetku avgusta je sodišče blagoslovilo pogodbo med filmskim studiem, organizatorjem koncertov AEG Live in varuhi Jacksonove zapuščine.
V filmu bo video material o Jacksonovih zadnjih vajah za koncerte ter izjave pevčevih prijateljev in sodelavcev. "To bo zelo oseben in ekskluziven vpogled v svet ustvarjalnega genija," je o filmu dejal Ortega.