Filmski muzikal Mamma Mia! bo imel nadaljevanje

Naslovljen bo Mama Mia: Here We Go Again!, v njem bo znova igrala Meryl Streep. Prvi del je po svetu prinesel 600 milijonov dolarjev.

Objavljeno
22. maj 2017 16.49
V. U., STA
V. U., STA
Eden najuspešnejših filmskih muzikalov vseh časov Mamma Mia!, ki je bil posnet po gledališkem muzikalu in taktih večnih klasik skupine Abba, bo julija 2018 dobil nadaljevanje. V filmu Mama Mia: Here We Go Again!, postavljenem na grški otok Kalokairi, bo v eni od glavnih vlog ponovno nastopila Meryl Streep, navaja filmski portal Variety.

Film Mamma Mia! je leta 2008 osvojil gledalce po vsem svetu. V muzikalu nastopa simpatična mladenka Sophie, ki se bo kmalu poročila in bi zato rada ob sebi imela tudi očeta. Ker ji uporniška mama Donna nikoli ni zaupala očetovega imena, Sophie na mali grški otok pripelje trojico moških iz mamine preteklosti. Med ugotavljanjem, kdo bi lahko bil njen oče, nastaneta kaotičen vrtinec zabavnih zmešnjav in poplava romantičnih čustev, so povzeli pri Karantanija Cinemas.

Dodali so, da si gledalci lahko tudi od nadaljevanja filmskega muzikala obetajo obilico petja in plesa, prav tako pa ne bodo umanjkale skladbe priznane švedske pop skupine Abba. Poleg skladb, ki so bile vključene v prvi film, bodo nadaljevanju dodali še nekaj uspešnic Abbe. Pod režijo in scenarij se bo podpisal Ol Parker, tudi avtor filma Eksotični hotel Marigold. Poleg Meryl Streep bodo v filmu po pisanju BBC ponovno nastopili tudi Amanda Seyfried, Pierce Brosnan in Colin Firth. Filmski muzikal Mamma Mia! je kljub mešanim kritikam v filmske blagajne po svetu prinesel 600 milijonov ameriških dolarjev.