V nedeljo, 11. februarja, ne zamudite ...

Na programu Kino vas čaka film Jupiter v vzponu, športniki pa bodo na olimpijskih igrah tekmovali v smuku, skiatlonu in biatlonu.

Objavljeno
09. februar 2018 13.04
M. K. Vikend
M. K. Vikend

Jupiter v vzponu: Kino ob 20.00

Vikendova ocena: ★★★

Jupiter Ascending. ZDA, 2015. Režija: Lana Wachowski, Lilly Wachowski. Igrajo: Channing Tatum, Mila Kunis, Eddie Redmayne, James D'Arcy, Sean Bean. ZF akcijski film. 127 minut.

Vrnitev režiserjev Matrice (zdaj v ženski podobi) z melodramatično vesoljsko avanturo je vizualno privlačen film, ki pa vsebinsko ni prepričal niti kritikov niti gledalcev. V daljni prihodnosti ima nekaj kraljevskih dinastij Nezemljanov v lasti več planetov, med drugim Zemljo. Po smrti ene od poglavark se začne boj za njeno dediščino. Sredi boja se znajde tudi Jupiter Jones (Kunis), ki je doslej delala kot čistilka, čeprav je vedno slutila, da ji je usojeno nekaj zelo pomembnega.

Valentinovo: Pop TV ob 20.00

Vikendova ocena: ★★★

Valentine's Day. ZDA, 2010. Režija: Garry Marshall. Igrajo: Ashton Kutcher, Jessica Alba, Julia Roberts. Romantična komedija. 125 min.

Valentinovo je in cvetličar Reed zaprosi svoje dekle Morley. Ta najprej privoli, potem pa si premisli. Kate na letalu spozna očarljivega sopotnika Holdna. Učiteljica Julia se zaljubi v dr. Harrisona, a ne ve, da je poročen. Grace pa želi izgubiti nedolžnost z Alexom.

Olimpijske igre

Smuk (M): TV SLO 2 ob 02.05

Skiatlon (M): TV SLO 2 ob 7.05

Biatlon. Sprint (M): TV SLO 2 ob 12.00

Damir Avdić: SNG Drama, Ljubljana

King Krule: Kino Šiška