Armin van Buuren napolnil Halo Tivoli

Armin van Buuren je pred polno Halo Tivoli v srčiki konstrukcije Godskitchen Boombox več kot tri ure navduševal svoje oboževalce in tiste, ki so to zdaj tudi postali.

Objavljeno
24. oktober 2009 19.30
Ana Strnad
Ana Strnad
Že dvakrat izbran za najboljšega DJ-ja na svetu in letos spet nominiran, Armin van Buuren, je izpolnil pričakovanja polne Hale Tivoli. Več kot tri urni set, z na trenutke precej umirjenimi trance biti, ki so jih pretežno spremljali ženski in moški vokali, je zadovoljil publiko tako na parterju, kot na obeh tribunah.

Obiskovalci so tako hitro pozabili na vse neprijetnosti, ki so jih doživeli na vhodu v dvorano, ko se je okoli polnoči, ko je Nizozemec začel svojo sago, pred Tivolijem gnetla, se borila za svoj prostor in na vsak način želela vstopiti truma ljudi. In vsi so prišli. Hala Tivoli se je napolnila in zaplavala z melodijo.


Mogoče je bila le Hala za odtenek prevelika, saj se je zvok, kljub tehnološki dovršenosti konstrukcije Godskitchen Boombox, v prostoru izgubljal. A bolj ko si premikal proti 16 metrov dolgemu odru, v čigar srčiki je kraljeval DJ in plesalki, bolj so decibeli rasli in ustvarjali tisto pravo vzdušje dobrega partija.


Po dvojnem razprodanem performansu DJ Tiesta v juniju na Gospodarskem razstavišču, so ljubitelji elektronske glasbe še enkrat dokazali, da lahko soustvarjajo dogodke, ki konkurirajo podobnim v tujini.