Heidi Klum četrtič postala mamica

Manekenka Heidi Klum in pevec Seal sta četrtič postala starša. V petek se jima je rodila deklica Lou Sulola, ki je po Sealovih besedah nepopisno lepa.

Objavljeno
13. oktober 2009 13.23
Ka. Ž.
Ka. Ž.
Los Angeles - Manekenki Heidi Klum in pevcu Sealu se je v petek, 9. oktobra rodila deklica z imenom Lou Sulola.

 

Presrečni očka je v ponedeljkovi izjavi za javnost zapisal: „Svoje otroke ljubite z vsem srcem - kako lahko v njem najdete prostor za še enega? Odgovor na to vprašanje sem dobil v petek ob 7.46 zvečer z rojstvom najinega četrtega otroka," pojasnjuje Seal in dodaja: „Rodila se je Lou Sulola Samuel in v trenutku ko naju je pogledala v oči, se je zgodila ljubezen na prvi pogled. Nepopisno lepa je in srečna sva, da je izbrala prav naju, da jo bova lahko gledala kako raste."

 

Pevec je novico o pričakovanju novega družinskega člana objavil na koncertu sredi aprila in presenetil tudi Heidi, ki novice tedaj še ni želela razkriti javnosti.

 

Heidi in Seal sta poročena od leta 2005, poleg novorojenke pa imata še petletno hči Leni, katere biološki oče je sicer nekdanji šef moštva formule 1 Renault Flavio Briatore, štiriletnega Henryja in dvoinpolletnega Johana.