Gately umrl naravne smrti

Obdukcijsko poročilo o smrti irskega pevca skupine Boyzone je pokazalo, da je pevec umrl naravne smrti, zato partnerju dovoljujejo, da odpelje truplo Stephena na Irsko.

Objavljeno
13. oktober 2009 18.56
Ka.K.
Ka.K.
Madrid - Špansko sodišče je razkrilo obdukcijsko poročilo irskega pevca Stphena Gatelyja, v katerem je zapisano, da je pevec umrl naravne smrti. V poročilu, ki ga je izdalo višje sodišče na Mallorci, je kot vzrok smrti naveden pljučni edem. S tem so ovržena tudi ugibanja o nasilni smrti, saj piše, da na telesu ni bilo nobenih znakov nasilja, zato oblasti dovolijo, da Gatelyjev partner odpelje truplo v domovino.

 

33-letnik je bil na počitnicah s svojim partnerjem Andrewom Cowlesom v obmorskem letovišču Port Andrax. V soboto zgodaj zjutraj, po ponočevanju v mestu, so ga našli mrtvega v njunem apartmaju, kar je sprožilo govorice, da je zvezdnik umrl zaradi prevelikega odmerka drog in alkohola.

 

Irska skupina Boyzone je v 90. letih prejšnjega stoletja ustvarila vrsto uspešnic, med njimi so bile "No Matter What" in "Words". Leta 2000 je skupina zaradi solo kariere Ronana Keating razpadla, a so se leta 2007 ponovno združili. Za prihodnje leto je zasedba načrtovala novo koncertno turnejo.