Gangsterska Kylie Minogue na Šuštarskem mostu

Na instagramu je objavila fotografijo z včerajšnjega sprehoda ob Ljubljanici.

Objavljeno
17. oktober 2014 14.13
V. U., Delo.si
V. U., Delo.si

Čez Šuštarski most ... je pela naša legendarna Majda Sepe, Plečnikova mojstrovina pa je včeraj pritegnila tudi drugo pevsko in še kako drugače, v svetu filma in mode nadarjeno zlatolasko od »tam spodaj«. Iz Avstralije.

Zvezdniška Kylie Minogue je na instagramu objavila fotografijo z včerajšnjega sprehoda po Ljubljani. Pri nas se je ustavila na poti v Budimpešto, kjer jo jutri v športni dvorani Papp Laszlo čaka koncert v okviru turneje Kiss Me Once (Poljubi me enkrat).

Če je na mostu kaj zapela, ni znano, na Instagramu je objavila le »Llubljana!«. Ime bi skoraj zadela, še malce vaje, pa bo. Na sprehodu jo je sicer spremljal njen frizer Christian Vermaak, ki je, mimogrede, odraščal na farmi v Zimbabveju.

Kakšno pričesko je včeraj pričaral pod Kyliejino kapo, ni najbolje videti. Tudi sam se je oglasil na instagramu in zapisal, da sta bila s pevko in igralko v Ljubljani malce »gangsterska«. Najbrž zato, ker če si zvezdnik, tudi v »Llubljani« ne gre brez očal z zatemnjenimi stekli ...

Uporabniki instagrama so se na Kyliejino objavo hitro odzvali s srčki, smeškoti in seveda še čim. »Asej zgubla v Llubljani,« se sprašuje eden med njimi, drugi pa naši očetnjavi pravi kar »The mother country«.

Blizu Ljubljanice je izbrala tudi hotel. »S ponosom vam sporočamo, da smo danes gostili v našem hotelu veliko zvezdo Kylie Minogue,« so se hitro oglasili iz hotela Vander Urbani Resort ob Krojaški ulici in dodali, da je bila pevka nad Ljubljano očarana ter da se bo – to obljublja – še vrnila.