Madonna je razkrila, da so jo v mladosti posilili

Ko je prišla s Srednjega zahoda ZDA, kjer je odraščala, v New York, ji ni bilo lahko.

Objavljeno
05. oktober 2013 16.13
reu/POLAND/
T. L., Delo.si
T. L., Delo.si
New York - Ameriška pop ikona Madonna je za revijo Harper's Bazaar razkrila, da je bila kot mlada umetnica v New Yorku posiljena, poročajo tuje tiskovne agencije.

Ko je prišla s Srednjega zahoda ZDA, kjer je odraščala, v New York, tam ni bilo vse tako, kot si je predstavljala, je povedala.

»Niso me sprejeli z odprtimi rokami,« je dejala in povedala, da je denar za najemnino za stanovanje služila tako, da je gola pozirala. »Zijala sem v ljudi, ki so zijali vame,« je dodala.

»Prvo leto sem bila posiljena na strehi, na katero so me privlekli z nožem na hrbtu. Poleg tega so mi trikrat vlomili v stanovanje, čeprav tam, potem ko so mi pri prvem vlomu ukradli radio, nisem imela nič več vrednega,« je povedala.

Dejala je, da je bil New York zanjo velik šok, tudi bala se je, motil jo je smrad urina in bruhanja, ki je bil povsod okoli njenega stanovanja, a vseeno se je v mestu počutila živo in pripravljeno boriti se.

»Bilo je, kot da sem v drugem vesolju. Počutila sem se kot borec, ki se mora prebiti skozi množico, da bo preživel,« je izjavila.