Producent tokrat v ospredju

»Ljubezen je tovarna« je prvi single avtorskega projekta Gregorja Zemljiča

Objavljeno
28. april 2017 20.42
Random Logic
Vi. V.
Vi. V.

Priznani glasbeni producent Gregor Zemljič tokrat postavlja lasten glasbeni izraz v ospredje - s singlom »Ljubezen je tovarna«. Skladba, v kateri gostuje markantna pevka Nika Perunovič (Patetico), je pokušina nastajajočega avtorskega projekta z naslovom »Muze & Bardi«, v katerem Zemljič nastopa kot avtor in producent.

Na albumu bodo poleg Nike Perunovič sodelovali še Severa Gjurin, Andja Marić, Boris Benko, Hannah Mancini, Boštjan Narat, JUNEsHELLEN, Brina Vidic, Mr. Tado, Matter, Mateja Starič in drugi slovenski vokalisti in instrumentalisti. Vsem je skupno to, da njihov glasbeni izraz prevevajo edinstvene emocije in izrazna moč. Z Gregorjem Zemljičem jih združuje želja po raziskovanju v žanrsko popolnoma drugačnem okolju, kot so ga vajeni.

Tako single »Ljubezen je tovarna« kot tudi prihajajoči album ponujata v posluh vizijo alternativne slovenske pop glasbe, kot jo Gregor Zemljič čuti in sliši v sedanjem duhu časa.

Soavtorji prvega singla so Gregor Zemljič, Andja Marić in Uroš Umek; slednji je prispeval tudi dodatne zvoke in efekte. Besedilo je mojstrsko napisal Rok Vilčnik.

Za produkcijo in miks je poskrbel Gregor Zemljič sam, mastering pa je tokrat prepustil Brianu Luceyu z Magic Garden Mastering iz Los Angelesa.

V začetku junija Gregor Zemljič napoveduje drugi single, ki nastaja v sodelovanju z Mr. Tado, jeseni pa skladbo, ki jo ustvarja s Severo Gjurin.