Sarah Brightman bo nastopila v Ljubljani

Znamenita britanska crossover poperna pevka prihaja 22. decembra prvič v Slovenijo.

Objavljeno
20. april 2017 17.11
Zdenko Matoz
Zdenko Matoz
Koncertna agencija Star Produkcija bo 22. decembra v Slovenijo prinaša atraktiven koncert, ki bo božično-novoletno obarvan. Sopranistka Sarah Brightman bo nastopila ob podpori prav tako slovitega zbora Gregorian, ki je že nastopil v Ljubljani skupaj z njeno mlajšo sestro Amelie Brightman, s simfoničnim orkestrom in posebnimi gosti. V ljubljanski dvorani Stožice bodo nastopili s programom Royal Christmas Gala. Organizator obljublja pravo glasbeno poslastico za vse ljubitelje klasične glasbe.

V okviru turneje Royal Christmas Gala bo ta priznana mednarodna umetnica s svojimi glasbenimi gosti priredila svečani koncert, obogaten z razkošnimi svetlobnimi efekti in vrhunsko produkcijo. Ob spremljavi simfoničnega orkestra pripravlja širok spekter tradicionalnih božičnih pesmi in svojih največjih uspešnic, kot sta Amigos para siempre  Joséjem Carrerasom in brezčasna Time to Say Goodbye, ki jo je pela skupaj z Andreo Bocellijem.

Na sceni je že več kot 30 let in je očarala milijone oboževalcev po celem svetu. Doslej je prodala več kot 32 milijonov albumov po svetu in prejela več kot 180 zlatih in platinastih plošč. Je tudi edina umetnica, ki je bila povabljena na kar dve otvoritvi olimpijskih iger, ko jo je videlo sedem milijard ljudi.

Kot poseben »dodatek« večera Sarah Brightman, bodo nastopili še Gregorian. So zelo uspešni nemški glasbeniki, ki so doslej prodali več kot 10 milijonov albumov po celem svetu in prejeli zanje tudi številna zlata in platinasta priznanja. Drugi posebni gostje pa bodo še najavljeni.