Ivanka Trump se je poročila

S poroko Ivanke Trump in Jareda Kushnerja sta se "združili" dve vplivni ameriški družini. Sicer manj znana družina Kushner ima v lasti veliko nepremičninsko podjetje ter časopisno hišo The New York Observer.

Objavljeno
27. oktober 2009 17.48
Da. O.
Da. O.
New York - Ivanka Trump, hči bogatega poslovneža Donalda Trumpa, se je poročila z lastnikom časopisne hiše The New York Observer Jaredom Kushnerjem. Ivanka je na željo svojega novega moža Jareda prestopila v židovsko vero, tako je bil celotni poročni obred organiziran v stilu tradicionalne židovske poroke.


Veselemu dogodku je prisustvovalo kar 500 povabljencev, med katerimi je bil tudi nekdanji župan New Yorka Rudy Giuliani, nekdanji guverner New Yerseyja Jim McGreevey ter kopica ostalih iz sveta slavnih.


Ivanka Trump je podpredsednica očetovega nepremičninskega podjetja in lastnica družbe Ivanka Trump Collection, ki se ukvarja z oblikovanjem nakita. Tudi Kushner prihaja iz premožne družine, saj je direktor družinskega podjetja Kushner Companies, ki se prav tako ukvarja s prodajo nepremičnin. Znana je prigoda iz časa Jaredovega študija na fakulteti Harvard, ko je njegov oče Charles fakulteti podaril kar 2.5 milijona dolarjev.


V prihodnjih dneh bo izšla tudi knjiga Ivanke Trump z naslovom ""The Trump Card: Playing to Win in Work and Life", ponuja pa praktične nasvete za vse mlade ženske, ki želijo uspeti v poslovnem svetu.