Je Macaulay Culkin oče Jacksonovega sina?

Igralec Macaulay Culkin naj bi bil skrivnostni biološki oče Jacksonovega najmlajšega sina Blanketa. Zvezda filma Sam doma naj bi namreč daroval spremo, s katero je bil spočet Jacsonov sin Prince Michael II.

Objavljeno
31. avgust 2009 12.30
Ba.P.
Ba.P.
Los Angeles - Igralec Macaulay Culkin naj bi bil skrivnostni biološki oče Jacksonovega najmlajšega sina Blanketa. Zvezda filma Sam doma naj bi namreč daroval spremo, s katero je bil spočet Jacksonov sin Prince Michael II, znan tudi kot "Odejica", identiteta dečkove biološke mame pa še vedno ni znana.

Jackson in Culkin sta se spoprijateljila po tem, ko je leta 1990 zdaj 29-letni Culkin postal zvezda, kasneje pa je nastopil tudi v Jacksonovem videospotu za pesem Black or White. Culkin je Jacksona pogosto obiskoval na njegovem ranču Neverland, leta 2005 pa je na sodišču tudi pričal v korist svojega prijatelja, ki je bil obtožen spolnega nadlegovanja dečkov.

Združene države so zajele vse glasnejše govorice, da naj bi "znan ameriški igralec" daroval spermo, s katero je bil spočet Prince Michael II, viri blizu Jacksonu pa trdijo, da naj bi pevec prosil mladega prijatelja za pomoč pri ustvarjanju "popolne družine". Neimenovani vir je povedal, da to "niso le prazne govorice, o očetovstvu naj bi sumil tudi Culkin sam." "V povezavi z očetovstvom Jacksonovih otrok je bilo že veliko govoric in ta zdaj je verjetno še najbolj neverjetna, vendar pa je dejstvo, da sta bila Jackson in Macaulay najboljša prijatelja. On je bil eden redkih ljudi, ki mu je Jackson povsem zaupal in Mac ga nikoli ni razočaral," je povedal vir.

Culkin, ki je tudi boter Michaelovima drugima dvema otrokoma, je prijateljem povedal, da špekulacij iz spoštovanja do mrtvega prijatelja ne bo komentiral.