Johnny Depp v stranski vlogi Piratov s Karibov?

Po tem, ko so v Disneyu odpustili Dicka Cooka, Johnny Depp ne želi več igrati Jacka Sparrowa. Če Disneyu uspe pregovoriti Deppa v snemanje četrtega dela filma bi glavno vlogo lahko prevzel lik Jack Shandy.

Objavljeno
30. september 2009 16.59
Pirati s Karibov
Mo. B.
Mo. B.
Washington - Po tem, ko so v Disneyu odpustili Dicka Cooka, Johnny Depp ne želi več igrati znanega pirata s Karibov Jacka Sparrowa, čeprav je v svojem urniku pustil prostor za snemanje četrtega dela filma Pirati s Karibov. Tisti, ki ga poznajo, pravijo, da se zaveda, da drugi in tretji film nista bila na nivoju prvega dela. Brez svojega dobrega prijatelja Cooka pa se ne želi obvezati v snemanje prvega dela druge piratske trilogije, saj meni, da je lik Jacka Sparrowa prišel prav iz Cookove pisarne, piše Večernji.hr.

Če Disneyu uspe pregovoriti Deppa v snemanje četrtega dela filma, ki naj bi ga posneli po Powersovem romanu „On stranger tides" bi bila to dobra napoved za peti in šesti del, kjer bi, po romanu Powersa, glavno vlogo prevzel lik Jack Shandy, ki je šele zaplul v piratska morja. Jack Sparrow pa bi s stransko vlogo postal izkušeni učitelj.