Kylie predčasno končala koncert

Avstralska pevka Kylie Minogue je v soboto po eni uri koncertnega nastopa zapustila oder v Manchestru. Vzrok je v prehladu, zaradi tega pa so ogroženi tudi vsi nadaljnji koncerti pop pevke.

Objavljeno
14. januar 2007 19.37
Manchester - Avstralska pevka Kylie Minogue je v soboto po eni uri koncertnega nastopa zapustila oder v Manchestru. Vzrok je v prehladu, zaradi tega pa so ogroženi tudi vsi nadaljnji koncerti pop pevke. V Manchestru bi namreč morala izvesti še štiri koncerte, poročajo tuji mediji.

Po eni uri nastopa se je pevka opravičila publiki, da zaradi prehlada ne bo mogla nadaljevati koncerta. Pred odhodom z odra sta sicer s sestro Danii zapeli še pesem v duetu. Pevkin publicist John Bills je dejal, da je nekaj članov Kyliine ekipe zbolelo že prej, vendar je pevka vztrajala pri koncertu. Tako je tudi skušala izvesti koncertni šov, vendar ga je morala skrajšati.

38-letna Kylie je od novembra 2006 na svoji koncertni turneji Showgirl Homecoming tour, ki jo je prekinila zaradi diagnoze raka na dojki. Operacijo in kemoterapijo je uspešno prestala.