Lettermanova žena močno pretresena

Televizijski komedijant David Letterman je priznal, da je njegova žena po odmevnem seksualnem škandalu s sodelavko globoko prizadeta. Opravičil se je tudi vsem svojim sodelavcem.

Objavljeno
06. oktober 2009 13.34
An.B.
An.B.
New York - Televizijski komedijant David Letterman je priznal, da je njegva žena po odmevnem seksualnem škandalu s sodelavko globoko prizadeta. Opravičil se je tudi vsem svojim sodelavcem.

Voditelj popularne oddaje "Late Show with David Letterman" je med snemanjem ponedeljkove edicije napovedal, da bo skušal "popraviti stvari" z ženo Regino. Par se je po dvajsetih letih skupnega življenja sicer poročil letošnjega marca, imata pa tudi pet letnega sina Harryja.

"Bila je (Regina op.a.) globoko prizadeta. In ko raniš osebo, je tvoja dolžnost, da poskušaš stvari popraviti," je občinstvu povedal voditelj. "Zgodi se lahko dvoje. Lahko pride do napredka in stvari popraviš, lahko pa ti spodleti in ostaneš sam. V prihodnje me tako čaka veliko dela," je še dodal Letterman.

Ob priložnosti se je opravičil tudi vsem sodelavcem: "Zelo mi je žal, da sem sodelavce postavil v takšen položaj. Nedvomno nisem razmišljal vnaprej. Ekipi bi se rad zahvalil za ponovno prenašanje nečesa neumnega, v kar se mi je uspelo zaplesti."

Medtem se je sedaj že nekdanji producent družbe CBS Robert Halderman, ki v zameno za molk od Lattermana domnevno zahteval dva milijona ameriških dolarjev, v petek na sodišču v New Yorku izrekel za nedolžnega.