Marcel Lucont v Sloveniji

V torek, 20. oktobra, bo ob 20. uri v Klub Sub Sub nastop znamenitega francoskega stand up komika Marcela Luconta. V petek, 23. oktobra, pa bo ob 20. uri v kavarni Union gost večera slovenski stand up komik Boštjan Gorenc - Pižama.

Objavljeno
20. oktober 2009 16.13
Anna Omarczyk
Anna Omarczyk
Ta teden bosta dva nastopa stand up komikov, en iz Francije, drugi iz Slovenije. Nastop francoskega komika Marcela Luconta bo v torek, 20. oktobra, ob 20. uri v Klubu Sub Sub. V kavarni Union pa bo v petek ob 20. uri nastop improvizatorja, raperja, stand-up komika in prevajalca Boštjana Gorenca - Pižame.

Marcel Lucont živi v Angliji in že nekaj let navdušuje angleško občinstvo. Zdalje prihaja v Slovenijo, da bi nas odpeljal v svet francoske samohvale, ljubezni do žensk ... Marcel je dobitnik številnih nagrad na področju stand-up komedije, med njimi Three Weeks Editors' Choice Award - Edinburgh 2008 Best Comedy Individual - Buxton Fringe 2009 comedy Spirit Of The Fringe Award - Edinburgh 2008.

V okviru novoodprtega programa Variete v Kavarni Union se pričenja programski cikel z naslovom Pripovedovalski Variete, ki je namenjen predstavitvi, raziskovanju in poglabljanju sodobnih pripovedovalskih praks. Kot prvi bo nastopil izkušenec na tem področju Boštjan Gorenc - Pižama.