Marilyn Manson bo "šokiral" Ljubljano

Šokantni rocker Marilyn Manson bo 20. junija v sklopu turneje, na kateri predstavlja svoj novi album z naslovom "Eat me, drink me", nastopil v poletnem gledališču Križanke.

Objavljeno
17. marec 2007 17.53
Manson v akciji
Ljubljana - Šokantni rocker Marilyn Manson bo 20. junija v sklopu turneje, na kateri predstavlja svoj novi album z naslovom "Eat me, drink me", nastopil v poletnem gledališču Križanke, so sporočili iz organizacije Škuc. Za pevca, ki sam zase pravi, da je "Antichrist Superstar", velja rek: "Ljubite ga ali sovražite".

Manson je znan kot eden najbolj kontroverznih performerjev zadnjih nekaj desetletij. Oboževalci po svetu so ga razglasili za "jezdeca apokalipse" in "križarja za svobodo govora". Zaslovel je po odmevnih šovih, ki so jim nemalokrat nasprotovali tudi borci za pravice živali. V svojih pesmih, s katerimi se je večkrat povzpel na sam vrh svetovnih glasbenih lestvic, sledi geslu seks, droge in rock'n'roll, skoznje pa odseva tudi zvrhana mera fetišizmov, gotike in satanizma, so zapisali na spletnem portalu Energylab.

Da bo Manson "šokiral" tudi ljubljansko občinstvo, je potrjeno tudi na njegovi spletni strani www.marilynmanson.com.