Marilyn Manson zbolel za novo gripo

Eden izmed najbolj kontroverznih rock pevcev Marilyn Manson je zbolel za virusom nove gripe. Manson je bolezen pospremil v svojem slogu, saj je na socialnem omrežju MySpace zapisal, da "obžaluje le to, da bo preživel".

Objavljeno
23. september 2009 19.29
Marilyn Manson na račun namerne provokacije dobro služijo
Da. O.
Da. O.

New York – Rock pevec Marilyn Manson, ki s svojim videzem in izjavami redno razburja javnost, je oznanil, da je okužen z virusom nove gripe. Zdravniki so namreč potrdili prisotnost virusa H1N1 v njegovem telesu, vendar naj ne bi imel "smrtonosne oblike virusa, zato bo kmalu ozdravel".


Novico je Manson objavil na socialnem omrežju MySpace: "Vem, da boste vsi pomislili, da sem bolezen dobil zaradi spolnega odnosa s prašičem. Zdravnik mi je namreč dejal, da moji spolni odnosi s številnimi ženskami niso povzročili bolezni. Obžalujem le, da bom preživel.“


Manson pa ni edina znana oseba, ki se je okužila z virusom nove gripe. Pred tedni so svetovni mediji pisali o okužbi mladega britanskega igralca Rupreta Grinta, ki je v filmih o Harryju Potterju odigral vlogo Rona Weasleyja. Mladi zvezdnik je dejal: "Ko sem izvedel, da sem zbolel za virusom nove gripe, sem bil zelo prestrašen. Kasneje sem videl, da ta gripa ni nič posebnega, saj sem bil po nekajdnevnem ležanju v postelji povsem zdrav."