N'Toko z novim projektom "Elixiryproslam"

N'Toko, znan kot član skupine Moweknowledgement, je posnel še en neodvisen EP z naslovom "Elixiryproslam". Na njem je osem pesmi, ki so nastale v sodelovanju z različnimi glasbeniki.

Objavljeno
25. januar 2007 19.57
N'Toko z novim projektom
Ljubljana - Glasbenik Miha Blažič alias N'Toko je po izdelku "Where's Waldo", ki je v nekaj dneh nastal na glasbeni podlagi kontrabasista Žige Goloba, posnel še en neodvisen EP z naslovom "Elixiryproslam" . Na njem je osem pesmi, ki so bile posnete v zadnjih dveh letih.

Mladi glasbenik, sicer dvakratni državni prvak v freestylanju, pravi, da je na nov projekt ponosen, saj je nastajal kar nekaj časa. Glasba je nastala z improvizacijo, v sodelovanju z Dejanom Slakom in Mihom Šajinom (Moveknowledgement), Žigom Rangusom (Intimn Frizurn), Galom Gjurinom (Gal in Galeristi, Bast), Dejanom Lapanjo (Salamandra Salamandra, Ulikses) in bobnarjem Borom Zakonjškom.

Glasbeno gre verjetno za N'Tokov najekstremnejši projekt, saj si je privoščil dolgo pričakovani izlet v svet psihadelije, stone-rocka in noisea, hkrati pa je ohranil prvinski hiphop, podkrepljen s spevnimi melodijami.