Neposreden prenos koncerta U2

Irska rock skupina U2 je objavila, da bo koncert, ki ga pripravlja za naslenji teden na stadionu Rose Bowl v Pasadeni (Kalifornija), moč spremljati neposredno prek spletne strani YouTube.

Objavljeno
20. oktober 2009 12.32
Ka.L.
Ka.L.
Dublin - Irska rock skupina U2 je objavila, da bo njen koncert naslednji teden na stadionu Rose Bowl v Pasadeni (Kalifornija), moč spremljati neposredno prek spletne strani YouTube. "U2 so hoteli nekaj podobnega narediti že nekaj časa nazaj," je dejal menedžer skupine Paul McGuinness v obvestilu objavljenem na njihovi spletni strani. "To je idealna priložnost, da nastop izide iz okvirjev stadiona. Oboževalci včasih pridejo od zelo daleč, da bi videli U2, tokrat lahko pride U2 do njih po celem svetu", je poudaril McGuinness.

 

Koncert je napovedan na nedeljo ob 20.30 uri po lokalnem času, v ponedeljek ob 3.30 uri po srednjevropskem. Spremljalo se ga bo lahko neposredno na YouTube-u v 16 državah (Avstraliji, Brazilji, Kanadi, J. Koreji, V. Britaniji, Španiji, Združenih državah Amerike, Franciji, Indiji, na Irskem, v Izraelu, Italiji, na Japonskem, Mehiki, na Novi Zelandiji i na Nizozemskem).