Oboževalec je Leoni primazal zaušnico

Britansko pevko Leono Lewis so napadli v knjigarni, ko je oboževalcem podpisovala avtobiografijo. Moški, ki ji je prinesel knjigo v podpis, ji je v zahvalo primzal zaušnico. Policisti so napadalca aretirali.

Objavljeno
15. oktober 2009 13.49
Ka.K.
Ka.K.

London - Zmagovalka britanskega resničnostnega šova The X Factor Leona Lewis je v knjigarni na Piccadillyju podpisovala avtobiografijo z naslovom Dreams, ko jo je oboževalec napadel. "Lahko potrdim, da je prišlo do incidenta med podpisovanjem avtobiografije," je bil redko beseden predstavnik knjigarne Waterstone. Polcisti pa so povedali, da so aretirali 29-letnika in ga privedli na zaslišanje, saj je osumljen napada na pevko. Priče incidenta so bile bolj zgovorne: "Prišel je moški, ki ji je dal v podpis knjigo. Leona je podpisala in ko ga je pogledala, ji je primazal zaušnico." Leona je bila tako pretresena, da so organizatorji dogodek nemudoma prekinili, posredovala pa je varnostna služba, ki je do prihoda policistov napadalca zadržala.

 

Leona, ki je z debitantskim albumom osvojila tudi ameriške lestvice, je bila po incidentu v šoku, a ni potrebovala zdravniške oskrbe, je povedal pevkin predstavnik.