Jim Jefferies bo v Ljubljani en dan prej

Hitro razprodani nastop tega znamenitega avstralskega stand-up komika bo že jutri.

Objavljeno
04. maj 2017 16.09
Zdenko Matoz
Zdenko Matoz
V okviru organizacije slovenskega stand-up komika Tina Vodopivca bo Ljubljano obiskal popularni avstralski stand-up komik Jim Jefferies. Nastop enega najbolj vročih komikov ta hip na svetu, ki bi moral biti v soboto, 6. maja, je preložen na en dan prej, na petek, 5. maja. Nenadna sprememba je nastala zaradi nepredvidljivega urnika snemanja Jefferiesove televizijske oddaje, njegov ljubljanski nastop pa je bil že zdavnaj razprodan.

Tako bo duhovičil že v jutri ob 20. uri v kulturnem centru Španski borci v Ljubljani. Organizator in menedžment Jima Jefferiesa se opravičujejo za to, vstopnice, kupljene za soboto, pa seveda veljajo za petek, po identičnem sedežnem redu. Vsi, ki pa bi si želeli povrnjeno kupnino, lahko to storite po e-mailu na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., če ste jih kupili po spletu (s številko naročila), ali pa jih vrnete na prodajno mesto, kjer ste jih kupili, še sporoča organizator.

Nastop slovitega komika Jima Jefferiesa je bil razprodan v rekordnih 20 urah. Občinstvo bo imelo redko priložnost ujeti nastop avstralskega komika Jima Jefferiesa, ki se mudi v Sloveniji zaradi snemanja materiala o Melanii Trump in Sevnici za svoj novi šov na ameriški televizijksi postaji Comedy Central. Zato ga bomo lahko videli tudi v Sloveniji na zelo ekskluzivnem nastopu, saj dvorana sprejme manj kot 400 obiskovalcev.

Marca letos je Comedy Central potrdil, da se je dogovoril za tedensko oddajo z Jimom Jefferiesom, v kateri naj bi potoval po svetu in raziskoval aktualne novice in kontroverznosti. »Poleg tega bo govoril o Donaldu Trumpu, ker se mu, na žalost, preprosto ne more izogniti,« so še povedali v uradnem sporočilu za javnost. Jefferies se je pred kratkim zapletel v vročo razpravo o Donaldu Trumpu v oddaji Real Time s Piersom Morganom, čigar video je zakrožil po vsem svetu. Sicer pa Jefferies zaključuje svojo turnejo The Unusual Punishment Tour, s katero je nastopal po svetu, na krilih nedavnega »comedy specijala« Freedumb, ki je izšel lani poleti na Netflixu.

Svetovno pozornost je Jefferies pritegnil leta 2008, ko je bil zaradi svojih šal napaden na odru v klubu Comedy Store v Manchestru, kasneje pa je posnetek dal tudi na svoj devede. Američani so ga spoznali leto kasneje v šovu I Swear to God, ki ga je produciral HBO, dve leti pa je ustvarjal tudi televizijsko serijo Legit na postaji FX.