Katarina Čas do vloge v novi seriji BBC

Igrala bo v dramski seriji Love, Lies & Records, projektu priznane britanske scenaristke Kay Mellor, med drugim dobitnice bafte.

Objavljeno
13. april 2017 17.45
V. U.
V. U.

Katarina Čas, ki ji je uspel prodor v svet velikih filmov, režiserjev in igralcev, nemara trenutno vadi angleški akcent.

Na Facebooku in Twitterju je objavila, da je postala del produkcijske ekipe projekta britanskega BBC, televizijske dramske serije Love, Lies & Records. Kot del ekipe jo že navaja tudi spletni IMDb.

V javnost so prodrle vesti, da je na poti med Ljubljano in Londonom, o podrobnostih novega projekta pa še ni spregovorila. Pri BBC so serijo Love, Lies & Records lani napovedali v šestih delih, osrednja vloga v njej pa je pripadla Ashley Jensen.

Foto: Katarina Čas/Facebook

Ashley Jensen bo igrala Kate Dickenson, zaposleno na matičnem uradu, ki ji vsakdan mineva ob različnih dramah, povezanih z rojstvi, porokami in smrtmi. Skuša biti sodobna zaposlena mati, do zapleta pride, ko ji kolega zagrozi z razkritjem skrivnosti iz preteklosti.

V seriji med drugim igrajo še Adrian Bower, Kenny Doughty, Rebecca Front in Mark Stanley. Kakšna vloga je pripadla Katarini Čas, še ne vemo, a je, kot prikazuje fotografija z njenega profila na Facebooku, scenarij že v njenih rokah. »Srečna sem, da sem del nove dramske serije Kay Mellor Love, Lies & Records. Čudovita igralska zasedba in ekipa,« je zapisala.