Razstava fotografij Bryana Adamsa se izteka

V Mestnem muzeju je na ogled fotografska razstava britanskega glasbenika Bryana Adamasa. V objektiv je glasbenik ujel portrete mnogih slavnih oseb.

Objavljeno
05. januar 2007 10.47
Mickey Rourke
Ljubljana - Bryan Adams zadnja leta svojo glasbeno kariero dopolnjuje tudi s fotografsko. Kako mu uspeva slednja, je v Mestnem muzeju moč preveriti le še do nedelje, 7. januarja. Na razstavi, ki je po svetu znana pod imenom Portfolio, je na ogled 30 portretov znanih oseb v različnih življenjskih situacijah. Pamela Anderson, Victoria Beckham, Mickey Rourke, Tommy Lee, Papež Janez Pavel II in britanski premier Tony Blair so le nekateri izmed slavnih obrazov, ujeti v fotografski objektiv Bryana Adamsa.

Na razstavi, ki so jo v Ljubljani odprli konec novembra 2006, je prvič v Sloveniji naprodaj tudi zadnja Adamsova knjiga portretov vplivnih ameriških žensk z naslovom American Women, v kateri so objavljeni portreti Hillary Rodham Clinton, Katie Couric, Jeniffer Aniston, Gwyneth Paltrow, Scarlett Johansson in mnogih drugih. Prav tako je naprodaj tudi katalog razstavljenih fotografij, ki ga je oblikoval Žare Kerin in založila Galerija Fotografija. Razstava fotografij je na ogled med 10. in 18. uro, so sporočili iz Galerije Fotografija.