Res nikoli pod nož?

Hollywoodska zvezda Demi Moore je v pogovoru za francoski Marie Claire zanikala govorice o lepotnih posegih na sebi. Kot pa je dejala, ne obsoja ljudi, ki so rekli 'da' plastični operaciji.

Objavljeno
31. avgust 2009 21.36
Ma.B.
Ma.B.
Los Angeles - Hollywoodska zvezda Demi Moore navdušuje s svojim mladostnim in popolnim videzom, zaradi česa mnogi menijo, da se je nekajkrat prepustila plastičnim kirurgom. Toda v pogovoru za francoski Marie Claire je 46-letna igralka zanikala govorice: "To je popolnoma netočno, tega nikoli nisem storila, vendar ne obsojam ljudi, ki so rekli da plastični operaciji," je dejala Demi.

Soproga 31-letnega Ashtona Kutcherja pa vendarle meni, da se proti staranju ni treba bojevati s plastično kirurgijo. "Odhod "pod nož" vas ne bo osrečil. Raje želim videti svojim letom primerno, kot da skušam vrniti postavo, kakršno sem imela pri 30."

Kljub njenemu zanikanju pa se v medijih že več let pojavlja ime kirurga Briana Novacka, ki je Demi Moore opravil liposukcijo bokov in trebuha, ji vstavil prsne vsadke ter ji opravil korekcijo lica.