Robbie Williams se vrača

Britanski glasbenik Robbie Williams se vrača na sceno, saj bo 11. oktobra izdal novo ploščo z imenom Reality Killed The Video Star. Že v prihodnjih dneh pa boste lahko slišali prvi singl z naslovom Bodies.

Objavljeno
04. september 2009 15.57
Robbie Williams se v skupino ni vrnil
Da. O.
Da. O.
London - Eden izmed najuspešnejših pop pevcev vseh časov Robbie Williams se vrača na sceno. V prihodnjih dneh bomo namreč lahko slišali njegov novi singl z naslovom Bodies, kmalu pa bo na policah tudi njegov novi album. Robbie si je vzel kar nekaj časa za počitek, saj je to njegova prva pesem po letu 2007, sam pa meni, da je prišel čas za "novo obdobje" v njegovi bogati glasbeni karieri.


Ob tem je Robbie pojasnil: "V svoji karieri sem ustvaril kar nekaj hitov, ki pa se s časoma utonejo v pozabo. Vse namreč postane del preteklosti."


Nova plošča bo v prodaji 11. oktobra, izšla pa bo pod imenom Reality Killed The Video Star. Leta 2006 je Robbie izdal ploščo Rudebox, ki pa je občinstvo in kritiki niso sprejeli najbolje, saj je bila to njegova najslabše prodajana plošča. Robbie je novo ploščo pospremil z besedami: "Hočem, da ob poslušanju moje plošče plešete in vsaj za 50 min pozabite na vse skrbi."


Na novi plošči boste lahko našli tudi pesmi kot so Morning Sun, Starstruck in Won't Do That To You, za katero Robbie meni, da je njegova prva ljubezenska pesem. Izjavil je tudi, da si na neki točki v življenju želi ponovno združitev skupine Take That.