Rock Otočec 2007 - rajanje za štiri dni

Rock Otočec, največji festival rock glasbe v Sloveniji, se bo letos podaljšal na štiridnevno rajanje, ki bo trajalo od 5. do 8. julija 2007.

Objavljeno
29. december 2006 13.00
Rock Otočec
Slovenske Konjice - Rock Otočec, največji festival rock glasbe v Sloveniji, se bo letos podaljšal na štiridnevno rajanje, ki bo trajalo od 5. do 8. julija 2007. Prvi festivalski dan bo v celoti posvečen mladim, neuveljavljenim skupinam iz Slovenije in tujine, ki se želijo predstaviti na velikem odru. V ta namen je mladinski center Patriot iz Slovenskih Konjic v sodelovanju z Rock Otočec d.o.o. pripravil predizborni festival Za Rock Otočec 2007, ki bo potekal v Sloveniji, Avstriji, Italiji, na Hrvaškem in Madžarskem.

Mlade, neuveljavljene skupine, ki se želijo predstaviti na lokalnem in nacionalnem nivoju, morajo prijave s podatki o skupini, kratko predstavitvijo, posnetki treh avtorskih pesmi ter fotografijo banda poslati na naslov: MC Patriot Slovenske Konjice, Žička cesta 4a, 3210 Slovenske Konjice s pripisom "Za Rock Otočec 2007", prijavijo pa se lahko tudi pri lokalnemu organizatorju. Pripravljenost za sodelovanje morajo potrditi tudi na spletnem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Razpis je odprt do 15. februarja 2007.

Lokacije lokalnih predizbornih mest v Sloveniji in tujini bodo znane najkasneje do 1. februarja 2007. Izmed 13 slovenskih in štirih tujih finalistov bodo trije najboljši izbrani in nagrajeni na Rock Otočcu. Več informacij o predizborih in samem festivalu je na voljo na spletnih straneh www.rock-otocec.com in www.mcdd.si.