Rolling Stones tudi v Črni gori

Britanska skupina The Rolling Stones se poleti vrača ne evropske koncertne odre. V okviru turneje, ki jo bodo 5. junija začeli v Belgiji, bodo med drugim nastopili tudi v Budvi.

Objavljeno
23. marec 2007 13.07
Rolling Stones
Los Angeles – Britanska skupina The Rolling Stones se poleti vrača ne evropske koncertne odre. Turnejo bodo začeli 5. junija v Belgiji, 9. julija pa bodo med drugim nastopili tudi v Budvi. Po besedah pevca skupine Micka Jaggerja, ki je včeraj napovedal turnejo in izid paketa štirih devedejev s koncertnimi posnetki, bodo z nastopom v Črni gori prebivalcem te države pomagali pri proslavljanju neodvisnosti.

Skupina je v Evropi nastopila že lani, a je začetek turneje zaradi poškodbe kitarista Keitha Richardsa prestavila in odpovedala več koncertnih datumov. Izmed mest, ki so jih izpustili lani, bodo med drugim nastopili v Frankfurtu, Barceloni, Madridu, El Ajidu, Gothenburgu in Brnu, Zagreb pa za zdaj ni v načrtu. Koncertirali bodo tudi v državah, kjer doslej še niso. Mick Jagger je v telekonferenci z novinarji z navdušenjem napovedal, da bodo prvič nastopili v Črni gori, Srbiji, Romuniji in Ukrajini. Turnejo bodo zaključili 21. avgusta z nastopom v Londonu.