Rumer bi rada svojo družino videla na filmskem platnu

Najstarejša hči Demi Moore in Bruca Willisa, Rumer Willis, bi rada v filmu videla ponovno snidenje članov svoje družine. Rumer se je prav tako kot njena starša podala v igralske vode.

Objavljeno
07. september 2009 16.49
L.Š.
L.Š.
Los Angeles - V resničnem življenju ima Rumer Willis s svojima staršema, Demi Moore in Brucem Willisom, ki sta že nekaj let ločena, odlične odnose. Kljub temu bi rada imela priložnost, da bi videla, kako dinamika odnosov nekdanje družinske zasedbe More-Willis izgleda v filmu. Enaindvajsetletna Rumer ima še dve sestri, 15-letno Tallulah Belle in 18-letno Scout LaRue.

"Res bi si želela tega," je povedala na premieri svojega novega filma Sorority Row. "Mislim, da bi bilo zelo zanimivo igrati nasproten lik. Videli bomo, kako se vse skupaj izšlo." Rumer je povedala, da na karieri svojih staršev gleda kot na dva modela uspeha. "Svoje igranje bi rada pripeljala tako daleč, kot bo to mogoče. Ena najboljših stvari v mojem življenju je ta, da sem imela pri moji starosti priložnost videti, kaj bi rada počela v nadaljnjem življenju," razlaga mlada igralka, ki se bo pojavila tudi v seriji 90210. Kot pravi Rumer, jo njena starša pri igralskem poklicu zelo podpirata.