Še letos usodni da?

Hollywoodski igralec in eden najbolj zaželenih moških na svetu George Clooney naj bi se do božiča poročil s svojo izbranko, televizijsko voditeljico in igralko Elisabetto Canalis.

Objavljeno
21. september 2009 19.32
Ma.B.
Ma.B.
Los Angeles - Hollywoodski igralec in eden najbolj zaželenih moških na svetu George Clooney naj bi se do božiča poročil s svojo izbranko, televizijsko voditeljico in igralko Elisabetto Canalis, poročajo italijanski mediji. Poroki naj bi prisostvovalo 200 gostov, med drugim tudi Matt Damon, Julia Roberts, Cindy Crawford, Michael Douglas ter Brad Pitt in Angelina Jolie.

48-letni Clooney in 30-letna Canalisova se bosta po navedbah medijev poročila na luksuszni križarki s 23 nadstropji, štirimi restavracijami, gledališčem in nekaj kinodvoran. Par namerava svojo poroko proslaviti v morju pred Portugalsko.

Italijanka s Sardinije in Clooney sta skupaj od julija, prvikrat pa sta se javnosti pokazala na rdeči preprogi filmskega festivala v Benetkah. George je sicer že bil poročen z igralko Talio Balsam, in sicer od leta 1989 do 1993. Po tem je izjavil, da se nikoli več ne bo poročil in ne bo imel otrok.