Spominski spektakel na Dunaju odpade!

Prireditelji koncerta v spomin na Michaela Jacksona so sporočili, da spektakla na Dunaju ne bo. Zaradi premajhnega interesa v Avstriji bodo koncert izvedli v Londonu, vendar šele junija naslednje leto.

Objavljeno
11. september 2009 16.11
Š. Ro.
Š. Ro.
Dunaj - Koncert v spomin preminulemu Michaelu Jacksonu so prireditelji z Dunaja prestavili v London. Razlog za to naj bi bil v preslabem zanimanju v Avstriji. Koncert naj bi bil v Londonu izveden šele naslednje leto.

Kot je povedal organizator Georg Kindel, bo spominski koncert šele junija 2010 na stadionu Wembley. Denar za vstopnice, za katere so nekateri odšteli tudi do 500 evrov, bodo prireditelji oboževalcem vrnili.

 

K prestavitvi koncerta na Dunaju pa je najverjetneje vplivala tudi odpoved največjih zvezd, ki naj bi nastopile na spominskem spektaklu. Mary J. Blige, Chris Brown in Natalie Cole so namreč že pred tem sporočili, da jih 26. septembra ne bo v dvorec Schönbrunn. Brown namreč zaradi pogojne kazni za potovanje potrebuje dovoljenje sodnika, Natalie Cole pa se bo udeležila prireditve z Dalajlamo.


Kindel je po tem vseeno še zatrjeval, da koncert bo, saj naj bi prihod že potrdilo 25 glasbenikov.