Steven Tyler zapustil skupino Aerosmith

Pevec ameriške rock zasedbe Aerosmith Steven Tyler se je odločil, da bo zapustil skupino in začel nastopati samostojno, poročajo ameriški mediji. Aerosmith tako po 40 letih, kot vse kaže, razpada.

Objavljeno
09. november 2009 18.16
Mo.B./STA
Mo.B./STA
New York  - Pevec ameriške rock zasedbe Aerosmith Steven Tyler se je odločil, da bo zapustil skupino in začel nastopati samostojno, poročajo ameriški mediji. Aerosmith tako po 40 letih, kot vse kaže, razpada.

Novico o odhodu Tylerja iz skupine je za Las Vegas Sun potrdil kitarist Joe Perry. Ni pa vedel povedati ali se je 61-letni Tyler odločil za dokončen odhod iz skupine ali gre le za začasen "solo projekt". Povedal je le, da ga Tyler ni niti poklical.

Odnosi med člani rock skupine, ki je na sceni že 40 let, naj bi bili že dlje časa napeti, je še povedal 59-letni Perry. Aerosmithi so poleti prekinili tudi ameriško turnejo, in sicer zaradi nerodnosti Tylerja, ki je padel z odra in se poškodoval.

Kljub temu je Perry prepričan, da bo skupina Aerosmith preživela tudi brez Stevena Tylerja. Bodo že našli njegovega naslednika in "žgali naprej", je še povedal.