Svojim otrokom dala hindujska imena

Med snemanjem novega filma ''Jej, moli, ljubi'' v bližini New Delhija, je Julia Roberts svojim otrokom dala hindujska imena. Lokalni prebivalci so nad tem ogorčeni, pritožili so se tudi lokalnim oblastem, saj jim igralci preprečujejo vhode v templje.

Objavljeno
24. september 2009 13.47
Julia Roberts
Ta.R.
Ta.R.
New Delhi - Julia Roberts je med snemanjem filma v Indiji svojim otrokom dala hindujsko ime, kar je razjezilo nekatere prebivalce in predstavnike lokalnih skupnosti.

Igralka je v Indijo prispela 18. septembra, ko je začela snemati film ''Jej, moli, ljubi''. Film je posnet po istoimenski knjižni uspešnici avtorice Elizabeth Gilbert.

 

Film snemajo 65 kilometrov od New Delhija, kjer je Julia razburila lokalne prebivalce, saj jo na vsakem koraku spremlja veliko stražarjev. Ko je obiskala tempelj, jo je spremljala 350-članska ekipa, prebivalcem pa niso pustili vhod v tempelj. Med obiskom hindujskega svetnika Swami Dharam Dev, se je odločila, da bi svojim otrokom dala hindujska imena. Dvojčici Hazel in Phinnaeus sta dobili imeni Laxmi in Ganesh, njen sin Henry pa je dobil ime Krishn Balram.

 

Neimenovani prebivalec mesta je povedal, da so zelo jezni, ker jim filmski igralci preprečujejo vhode v tempelje, kjer želijo v miru moliti.