Trilogija se je uspešno zaključila

Kopalkanje, ki se že sedmo leto zapored dogaja na domžalskem bazenu, je letos privabilo malo manj kot 2000 mladih. Večeri elektronskih bitov so dvignili in popestrili zaspane Domžale in okolico!

Objavljeno
30. avgust 2009 14.54
Ana Strnad
Ana Strnad
Tudi letos je mini poletni festival elektronskih bitov Kopalkanje popestril drugače skopo dogajanje za mlade v domžalski občini. Open air zabava s house, jungle, drum'n'bass, funky ritmi z dodatki saksofona, bobnov v živo... je na domžalski bazen privabila nekaj manj kot 2000 mladih.

Trilogija večerov elektronske glasbe se je začela že junija, za konec šolskega leta, drugi del je bil postavljen v julij, medtem ko se je sklepno dejanje zgodilo v petek in tako z energijo napolnilo mladino pretežno domžalske občine, in pripravilo na novo šolsko leto.

RDYO DJs s Pierom, Jamirkom in Koltekom so spet obvladali plesišče in nadvladali same ritme. Bili so super razpoloženi, kar je kazala tudi energična in stalno migajoča publika.

Na Kopalkanju so se v treh večerih predstavili še Lovro iz skupine Leeloojamais s svojim saksofonom, Marco na bobnih, prišel je tudi veteran house ritmov Paolo Barbato iz Italije.

Organizator Študentski klub Domžale se trudi, da bi zbudil Domžale in mladino; vstopnina je bila za člane kluba tako brezplačna, vsi ostali so morali odšteli 4 oziroma 5 evrov. Pohvale gredo organizatorjem tudi zaradi brezplačnega prevoza domov.